برای مشاوره و استعلام قیمت با شماره ۰۹۱۲۶۰۳۳۷۱۰ تماس حاصل فرمایید (ساعت پاسخگویی 9 صبح تا 4 بعد از ظهر)
با سلام خدمت همراهان همیشگی پارس بوته. امروز با مطلب گرافیت چیست و چه کاربردهایی دارد در خدمت شما هستیم. گرافیت، یکی از مواد طبیعی است که از دیرباز شناخته شده است. این ماده، به دلیل خواص منحصر به فرد خود، کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف دارد.
این ماده، یک ماده ی جامد است که از صفحات کربنی تشکیل شده است. این صفحات، به صورت لایه های نازک و منظمی روی هم قرار گرفته اند. پیوندهای بین این صفحات، بسیار ضعیف است. این امر باعث می شود که گرافیت، یک ماده ی نرم و شکننده باشد.
گرافیت، از نظر شیمیایی، بسیار پایدار است. این ماده، در برابر اسیدها و بازها، مقاوم است. همچنین، گرافیت، در برابر حرارت نیز مقاوم است.
این ماده دارای خواص فیزیکی و شیمیایی متنوعی بوده و این خواص، باعث شده است که کاربردهای گسترده ای در صنایع مختلف داشته باشد. در ادامه بررسی می کنیم گرافیت چیست و چه کاربردهایی دارد. پس با ما همراه باشید.
شاید این سوال هم برای شما پیش آمده که گرافیت چیست و از چه چیزی تشکیل شده است. ماده گرافیت یکی از اشکال آلوتروپیک (شکلهای مختلف خامهمانند یک عنصر یا مشتمله یا ترکیبی) المنت کربن است و در واقع شکل پایدار و عمومیتری از کربن است که در آن اتمهای کربن به شکل لایههای صاف و پیوستهای به هم مرتبط شدهاند.
این لایهها به آنها خاصیت خودسازگاری، انعطافپذیری و آسان برای لایهبندی را میبخشد. بنابراین ماده گرافیت یک ماده غیر فلزی با خواص الکتریکی و حرارتی منحصربفرد است که به دلیل خواص خاص خود، در بسیاری از صنایع از جمله صنایع الکترونیک، خودروسازی، طبی و مهندسی استفاده میشود.
اما در ادامه مطلب گرافیت چیست روش های تولید گرافیت را بررسی می کنیم. استخراج این ماده به طور کلی، به دو روش زیر انجام می شود:
در روش استخراج گرافیت طبیعی از ذغال سنگ و یا سنگ گرافیت، ابتدا خرد می شود و سپس، با استفاده از روش های شیمیایی و مکانیکی، گرافیت از آن جدا می شود.
در روش تولید گرافیت مصنوعی، از مواد اولیه ای مانند گاز متان، بنزن و نفت کوره استفاده می شود. این مواد، در شرایط خاصی، تحت فرآیندهای شیمیایی و صنعتی قرار می گیرند و گرافیت تولید می شود.
روش های تولید گرافیت مصنوعی، به طور کلی، به دو دسته ی زیر تقسیم می شوند:
اما در ادامه بررسی می کنیم که خواص فیزیکی گرافیت چیست؟
اما میخواهیم بدانیم خواص شیمیایی گرافیت چیست و در کاربرد آن چه تاثیری دارد.
در ادامه مطلب گرافیت چیست انواع مخالف گرافیت را بررسی می کنیم.
گرافیت، به طور کلی، به دو دسته ی طبیعی و مصنوعی تقسیم می شود:
گرافیت طبیعی، از منابع طبیعی مانند ذغال سنگ و سنگ گرافیت استخراج می شود. این ماده، دارای خلوص کمتری نسبت به گرافیت مصنوعی است.
گرافیت مصنوعی، از طریق فرآیندهای شیمیایی و صنعتی تولید می شود. گرافیت مصنوعی، دارای خلوص بالاتری نسبت به گرافیت طبیعی است.
گرافیت مصنوعی، به دو دسته ی گرافیت الکتریکی و صنعتی تقسیم می شود:
گرافیت الکتریکی، از نظر رسانایی الکتریکی، بسیار عالی است. این ماده، به عنوان ماده ی اصلی در ساخت الکترودهای باتری ها، ذغال ها و سایر قطعات الکتریکی استفاده می شود.
گرافیت صنعتی، دارای خواص فیزیکی و شیمیایی متنوعی است. این ماده، در صنایع مختلف مانند ساخت و ساز، تولید کاغذ، صنایع نفت و گاز و صنایع دفاعی کاربرد دارد.
در ادامه بررسی می کنیم کاربردهای انواع گرافیت چیست و در صنایع مختلف چگونه استفاده می شود.
گرافیت، در صنایع مختلف کاربردهای گسترده ای دارد. برخی از کاربردهای گرافیت در صنایع مختلف عبارتند از:
اما در ادامه مطلب گرافیت چیست می خواهیم بگوییم در هنگام خرید گرافیت، باید نکات مختلفی را در نظر گرفت. برخی از مهم ترین نکات در هنگام خرید عبارتند از:
اولین و مهم ترین نکته در هنگام خرید، نوع گرافیت مورد نیاز است. این ماده، به طور کلی، به دو دسته ی طبیعی و مصنوعی تقسیم می شود.
خلوص گرافیت، یکی دیگر از نکات مهم هنگام خرید است و بر خواص فیزیکی و شیمیایی آن تأثیر می گذارد.
نوع طبیعی، معمولاً دارای خلوص 60 تا 90 درصد است.
نوع مصنوعی، معمولاً دارای خلوص 95 تا 99 درصد است.
کلام آخر
امروز با مطلب گرافیت چیست و چه کاربردهایی دارد در خدمت شما بودیم. امروزه این ماده به یکی از پرکاردترین ها در بخش صنایع تبدیل شده است و با استفاده از روش ها و فرآوری های مختلف به محصولات متفاوت تبدیل می شود پس مهم است که در هنگام انتخاب، خواص هر نوع از آن را مدنظر بگیریم و بدانیم که در واقع گرافیت چیست.
اگر سوال و یا نیاز به مشاوره رایگان در مورد محصولات فروشگاه دارید آماده پاسخگویی به شما عزیزان هستیم ...
سبد خرید شما خالی است.
گرافیت ماده پرکابردی هستش و انواع جالبی داره
ممنون از مطلب خوبتون
درود
ممنون از توجهتون
سلام
درباره انواع مواد معدنی دیگر هم توضیح بدید. ممنون
درود
چشم
داخل بوته گرافیتی کدوم نوعش استفاده میشه بیشتر؟
درود
بیشتر نوع مصنوعی استفاده می شود